Tour op maat  

Komt u met familie, een vriendenclub van de vroegere middelbare school, een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje, het maakt niet uit; voor elke groep kan een wandeling op maat gemaakt worden! En er is heel veel mogelijk!

Een hofjeswandeling

Delft heeft een aantal hofjes waar u zich in de 17e eeuw waant. Sommige zijn zo goed verborgen dat zelfs rasechte Delftenaren verrast zijn als zij deze ontdekken! U zult tijdens de wandeling deze verborgen pareltjes ontdekken en uw gids zal u er alles over vertellen.

Het leven van Johannes Vermeer

De nu wereldbekende schilder Johannes Vermeer werd geboren in Delft en heeft er ook zijn hele leven gewoond en gewerkt. U zult zien waar hij geboren is, waar de jonge Johannes mee hielp achter de bar in café Mechelen aan het Marktplein, waar zijn vader de scepter zwaaide. Maar ook het atelier waar hij zijn meesterwerken schilderde en de plekken die hij op zijn schilderijen heeft vereeuwigd; zoals “het straatje” zullen worden bezocht.

Delft bierhoofdstad

In de middeleeuwen was Delft de bierstad bij uitstek: zo’n 77 miljoen liter werd er per jaar geproduceerd! Bier was dan ook de volksdrank nr 1!. De stad kende destijds meer dan 200 bierbrouwerijen. U komt alles te weten over de bierproductie in de middeleeuwen. We zullen tevens twee brouwerijen bezoeken en daar uiteraard ook bier gaan proeven.

Vertel ons waar uw interesse naar uit gaat en wij maken een wandeling speciaal op uw wensen afgesteld.

fr_FRFrançais