Visite guidée combinée

(12 Commentaires)

Description

Profitez de Delft!

Offrez-vous le meilleur de la ville de Delft en combinant une visite guidée de 1h30 avec une promenade privée en bateau sur les canaux

Durée: 2h30
Prix: 190 €

12 avis pour Combitour

 1. Louis

  Wij hebben een heerlijke wandeling gehad met veel informatie. Ook de rondvaart was geslaagd.
  Ondanks dat het warm weer was

 2. Anja

  Die Kombination aus 1,5 stündigem Spaziergang durch die Innenstadt mit interessanten und super erzählten Informationen zu Delft und einer Schaluppen-Fahrt durch die Kanäle, können wir nur empfehlen. Yvette als Stadtführerin und Organisatorin können wir nur empfehlen – Vielen Dank, Yvette!

 3. Norma Strauß

  Mit der Stadtführung für unsere deutsche Töpfergruppe hatten wir einen wunderbaren Einstieg für unseren Aufenthalt in Delft.
  In bestem Deutsch, geschpickt mit witzigen Anekdoten brachte Yvette uns die Geschichte dieser schönen Stadt nahe.
  Es war uns eine große Freude, mit ihr durch die Straßen zu schlendern.

 4. Larissa

  Vorige week een teamuitje gehad met als onderdeel de combi tour, wat een aanrader! Ook als Delft ‘kenner’ veel nieuwe informatie vergaard. Onze gids Dick heeft ons op een hele leuke manier Delft laten zien. Wat een prachtige stad, iedereen was erg enthousiast over de tour. De boottocht was ook erg leuk, zelfs als het koud is zit je lekker overdekt en ziet Delft er weer anders uit vanaf het water. De service is top!

 5. Manon

  Vandaag hebben wij genoten van een fantastische privé combitour onder begeleiding van Yvette. Yvette is een fijne gids om mee op pad te gaan. Ze weet veel en boeiend te vertellen over zowel het historische als het hedendaagse mooie Delft. Wij hebben ons geen seconde verveeld met als kers op de taart een privé bezoekje aan de oude ambacht De Candelaer. Yvette, super bedankt voor de verrassende en onderhoudende tour! Wat ons betreft, tot de volgende keer! Hartelijke groet, Manon, Femke en Leon

 6. Simone

  Op Goede Vrijdag de 80e verjaardag van mijn moeder gevierd in Delft. Koffie bij Moeke, bezoek aan het museum van Paul Tetar van Elven, lunch bij het Stads-Koffyhuis en daarna werden we (5 personen) door onze gids Klaas opgehaald voor een rondwandeling door de stad. Klaas wist ontzettend veel te vertellen en Delft is echt een hele mooie stad! Klaas leverde ons keurig op tijd af bij de sloep, waarna we nog een mooie vaartocht door Delft maakten. Langs de Oostpoort en onder vele bruggen door. Het was schitterend weer en we hebben enorm genoten van deze dag. Geëindigd met een etentje bij eetcafé de Ruif. Ik kan al deze plekken aanraden, maar vooral de combitours van Explore Delft was echt een succes.

 7. Ellen

  Yvette nam ons mee door Delft. Een prachtige stad. Ook het bezoek aan de Nieuwe Kerk was zeer de moeite waard. Yvette weet echt enorm veel en vertelt leuk en enthousiast.
  Tot slot nog een privé vaartocht met een sloepje door de grachten, ook zeer aan te raden.

 8. Janneke

  We hebben een Duitse rondleiding gehad van Klaas. Hij wist erg veel te vertellen over de geschiedenis van Delft en was erg enthousiast. Het was een interessante tour waarbij we veel hebben geleerd over de historie van Delft! Ook de boottocht was heel interessant en zo konden we Delft ontdekken vanuit een ander perspectief. In de boot hadden we zelfs dekentjes, waardoor het zelfs tijdens deze koude winterdag aangenaam was. We kunnen deze tour aan iedereen aanraden!

 9. René

  Met de familie een erg leuke rondleiding door Delft gehad van Yvette. Ze kan boeiend vertellen, in ieder geval geen stoffige gids. We hadden een rondleiding erbij gedaan door de Nieuwe kerk, wat ook een aanrader is. We hadden gerust nog wat langer kunnen boeken, de tijd was zo voorbij.

 10. Marc Vancaeneghem

  Vorige week hebben we met een groepje vrienden een heel fijne midweek in Den Haag en Delft doorgebracht. Een van de hoogtepunten van onze trip was de Combitour aangeboden door Explore-Delft. Zowel de professionele en boeiende rondleiding als de heerlijke boottocht op de pittoreske grachten vonden wij een aanrader. We hadden wel super geluk met het weer.

 11. Esther Molenkamp

  Delft is een super leuke stad om eens te ontdekken vanaf het water en door een wandeling samen met de gids. Voor het mooie was het gewoon te kort, omdat er zoveel te zien is 😉 Dus we gaan zeker nog een keer terug om de plekken waarover zo enthousiast verteld is te bezoeken! De rondvaart en de gids is geregeld door Explore Delft, waarbij ook rekening is gehouden met onze puberdochter. Zelf hebben we een leuke plek uitgezocht om te eten en daarna naar de film. Het was een super leuke dag die voorbij is gevlogen!

 12. Corrie

  We hebben gisteren op Vaderdag een hele leuke dag gehad met een rondleiding door Delft, héél interessant en op een leuke ontspannen manier door onze gids vertelt. Gehéél in stijl afgesloten met 4 heerlijke locale biertjes. Dag met een gouden randje, een aanrader

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais